A legjobb wellness szolgáltatásokat kínáló helyek Magyarországon

2023. február 21.Utazás, szállás, turizmus 685 szó3,5 perc olvasási idő
FőoldalA legjobb wellness szolgáltatásokat kínáló helyek Magyarországon

A legjobb wellness szolgáltatásokat kínáló helyek Magyarországon

Egy wellness hotel számos lehetőséget kínál a pihenésre, feltöltődésre és se szeri, se száma azoknak a szállodáknak, melyek ilyen szolgáltatásokat kínálnak. Ma már szinte alig találunk olyan szállodát, ahol ne lenne medence, jakuzzi vagy szauna, de vannak olyan hotelek, melyek kifejezetten a wellness szolgáltatásokra specializálódtak.

A legjobb wellness szállodák

Bambara és Shiraz – testvérszállodák, előbbi Felsőtárkányban, utóbbi Egerszalókon található. A Bambara az afrikai hangulatot hozza el, ráadásul itt az ezer négyzetméteres wellness részleg felső szintjén gyermekmentes övezetet alakítottak ki, hogy mindenki ki tudja pihenni magát. Só rőzse- és afrikai herbárium kunyhó, sópermetes gőzkabin, uszadék-fából épült szauna várja a látogatókat, a pihenésre pedig a meditációs lélek-oázis is kiváló, de van itt szauna, misztikus, élményöblökkel teli barlangfürdő, pezsgőfürdő és különböző rituális, tradicionális afrikai masszázsok is.

A négycsillagos Hotel Eger&Parkban úszó- és élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, bioszauna, gőzkabin, aromakabin és oxigénnel dúsított sószoba, valamint jégkút, és az infrakabin és a fényterápia ötvözeteként kombiszauna is várja a pihenni vágyókat. Ezen kívül pedig szoláriummal és fitness teremmel is rendelkezik a szálloda, ahol lehetőség van különböző testkezelésekre és masszázs szolgáltatásokra.

A Castellum Hotel Hollókő több mint négyszáz négyzetméteres wellness központtal rendelkezik, benne egy panorámás élménymedencével, jakuzzival, infra és finn szaunával, de van itt gőzkabin, masszázsok, és lehetőség van páros aromaterápiás kádfürdőre is, és fitneszterem is várja a mozogni vágyókat a festői Hollókő településen.

Budapesten az Aquaworld Resort Budapest wellness részlege is tökéletes helyszínt kínál a pihenni vágyóknak, pezsgőfürdő, gőzfürdő, kneipp taposómedence, szaunák, gőzkamra, jégbarlang és ülő pezsgőpad is szerepel a szolgáltatások között.

A Hotel Európa Fit Hévíz is felejthetetlen pillanatokat kínál, finn és infraszaunával, gőzkabinnal, herbáriummal, sókabinnal, sőt, még egy naturista szaunarészleg is van a hotelben. Emellett pedig pezsgőfürdő, trópusi élményzuhany, jóga és gyógymedence is várja a pihenni vágyókat.

Kétezer négyzetméteres wellness részleggel várja vendégeit a Caramell Premium Resort Bükfürdő, ahol több mint százféle szépészeti, wellness és gyógykezelésre lehet jelentkezni, van itt gőzkamra, tepidárium és gyógynövényes szauna is.

A Hotel Karos Spa Zalakaros négyezer négyzetméteres wellness részelegén úszómedence, élménymedencék, gyermekmedence, jégbarlang és szauna sziget is várja a pihenni vágyókat, a gyógyvizet pedig saját kútból nyerik.

Wellness és történelem egyben – ezt kínálja a Hotel Kapitány Sümeg, ahol öt beltéri és két várpanorámás kültéri medence található, de van itt masszázs és különböző testkezelések is elérhetők.

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa is egy méltán népszerű wellness szálloda hazánkban, ez egy ötcsillagos hotel, ami igazi luxust kínál, 10 ezer négyzetméteres wellness- és fürdőrészlegével. Huszonkét medence, finn-, jég-, infra-, rózsaszauna várja a pihenni vágyókat, saját gyógyvízforrása, gőzfürdővel, pezsgőfürdőkkel rendelkezik a wellness részleg, ahol van aromakabin, gőzkamra, sókamra is.

Bejegyzések

Boszorkányos kísértés

Csontvázak, boszorkányok, vámpírok és édesség? A Halloweenről már itthon is hallott mindenki, még az is

Emberi enigma: Satoshi Nakamoto

Digitális Anonymus. Bár rendkívül híres, sokan vannak köztünk, akik még életükben nem hallották Satoshi Nakamoto

További bejegyzések

A kutyák számára is hasznos az úszástudás

2023. február 6.|

A kutyák ösztönszerűen tudnak úszni – gondolhatnánk és biztos minden családban van egy-egy anekdota arról, hogy egy kutyát elég csak a mély vízbe dobni, és máris megtanult úszni. Nos, ez korántsem fedi a valóságot, bár

A zenehallgatás, mint relaxációs tevékenység

2023. január 26.|

Mindenkinek szüksége van olykor a feltöltődésre és ebben igen nagy segítségünkre lehet a zenehallgatás. A netes rádiók világában ma már könnyen megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelő zenei csatornát, nincsenek földrajzi korlátok, sőt, a világ más tájaira